Morgen ben ik vrij

Activiteit type: 
Bezinningsbijeenkomst
Kosten voor activiteit: 
€0,00 

Activiteit heeft reeds plaatsgevonden

Er is in ieder mens een groot verlangen naar vrijheid en een enorme motivatie om die vrijheid dichterbij halen. Steeds weer proberen we die vrijheid te bereiken. We ruimen fysieke en psychologische hindernissen op en al is het aantal nieuwe uitdagingen nog zo groot, we zetten door.

Alleen brengt het ons ooit echte vrijheid? Is het niet ieders ervaring dat wanneer we op een gegeven moment een zekere vrijheid hebben gerealiseerd, we na enige tijd weer met een nieuw beperking worden geconfronteerd? Het lukt ons alleen om tijdelijke vrijheden te creëren. En zo blijft er altijd een verlangen in ons branden.

In deze bezinningbijeenkomst willen we de oorsprong van dit brandende verlangen onderzoeken en een nieuw innerlijk oriëntatiepunt onder uw aandacht brengen dat als een diamanten venster, uitzicht biedt op werkelijke vrijheid.

De samenkomst in de tempel bestaat uit gesproken tekst en momenten van stilte en bezinning, die worden afgewisseld door muziek.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Iedereen wordt verzocht om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De toegang is vrij.

Klik op de plaats voor de juiste datum en het bezoekadres.