Open dag bij de Rozenkruisers

Activiteit type: 
open dag
Kosten voor activiteit: 
€0,00 

Activiteit heeft reeds plaatsgevonden

In alle wijsheidstradities is het beeld aanwezig dat er één bron is van leven, wijsheid en liefde. Deze bron heeft vele namen: de Ene, Tao, Brahma, de onkenbare, Schepper, Vader-Moeder, God.

De School van het Gouden Rozenkruis wordt gevormd door mensen die deze bron in zichzelf ontdekken, zich er door laten voeden en veranderen, en die dit geluk graag met anderen willen delen.

Op 15 juni aanstaande kunt u op uiteenlopende wijze kennismaken met het gedachtegoed en de praktijk van de Rozenkruisers. Jonge en oudere Rozenkruisers zullen vertellen wat hen beweegt om zich met het Rozenkruis te verbinden en hoe zij ‘leer en leven’ met elkaar in overeenstemming proberen te brengen. Er is alle gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

Vanaf 10.00 is het gebouw open en wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee.

Het is een vrije inloopdag startend om 10.30 en eindigend om 15.00 met veel verschillende mini-lezingen van 30 minuten. In het programma ziet u de tijden waarop een mini-lezing begint.

U bent van harte welkom om de hele dag deel te nemen, of een deel van de dag. Meldt u zich alstublieft van te voren aan, ook als u maar kort blijft, en ook of u met ons mee luncht.

Het gehele programma volgt binnenkort.

Tijdens de middag is er voor de kinderen een knutselactiviteit

Opgave:       lrcboz@live.nl        of  0165-564881 of  06-20442613