Rozenkruis en Gnosis, een innerlijke verkenning, webinars

Activiteit type: 
Webinar
Kosten voor activiteit: 
€0,00 

Wat is de betekenis van ons leven?
Tijdens de verkenningen willen we proberen een antwoord op deze vraag naar de betekenis van ons leven te vinden. We zullen het antwoord niet alleen in boeken of teksten zoeken. We zullen onbekende gebieden in onszelf en buiten onszelf moeten verkennen. En daarom noemen we deze bijeenkomsten verkenningen.
Gnosis is een diepere kennis in een mens. Gnosis is een kracht of een licht dat voortkomt uit de goddelijke liefde zelf. Gnosis maakt zich kenbaar aan hen die er ontvankelijk voor zijn.

Webinars en bijeenkomsten
Op 15 september is er een inleidend webinar om kennis te maken met deze cyclus. Na deze eerste kennismaking kun je kiezen of je aan de volgende acht bijeenkomsten in de centra wilt deelnemen of aan de vier volgende webinars online.
Er zal ook een negende bijeenkomst zijn die een hele dag duurt op het conferentiecentrum Renova te Bilthoven, die begin 2021 zal plaatsvinden. Hierbij is een lunch inbegrepen.

Webinar en tekst
Je kunt voor elk webinar op deze site een inleidende tekst als voorbereiding lezen. (Link volgt nog) Tijdens de webinars zal dieper ingegaan worden op deze teksten. Via de chat- en Q&A-functie kunnen vragen worden gesteld, waar dan - zo mogelijk - direct op zal worden ingegaan. De sessies duren ongeveer drie kwartier, met uitloop tot maximaal een uur.
Als je deel wil nemen aan de webinars, kun je de link hieronder op de pagina aanklikken vlak voor de start van het webinar. Je kunt anoniem deelnemen aan de webinars. Alleen de mensen van het webinar-team zelf zijn zichtbaar.
De webinars kunnen afzonderlijk worden gevolgd en deelname is gratis

Data en onderwerpen
15 september: een kennismaking met Rozenkruis en gnosis
29 september: de verbinding tussen Rozenkruis en gnosis en het onsterfelijke in de mens
13 oktober: de innerlijke roep en opdracht van de mens als microkosmos
10 november: het geopende hart en het nieuwe denken
24 november: realisatie in het hier en nu en het pad van transfiguratie

Kosten
De webinars zijn gratis bij te wonen.
De kosten voor de negende bijeenkomst op Renova met lunch: € 30,-
Wil men de informatiemap bestellen dan kost dit € 20,-.
De kosten voor de verkenningen in een centrum zijn € 50,- incl informatiemap en de 9de bijeenkomst op Renova.

Klik hier voor deelname aan webinar enkele minuten voor de start. (link volgt nog)
Voor meer informatie: 023-5186185 tijdens kantooruren di t/m vrij of middels het contactformulier.
Als je op de hoogte gehouden wil worden van andere, komende (online) activiteiten, dan kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrieven (zie de homepage van deze site)