Sleutels tot vernieuwend leven

Activiteit type: 
Bezinningsbijeenkomst
Kosten voor activiteit: 
€0,00 

Activiteit heeft reeds plaatsgevonden

Er is een gnostieke kracht die met de mens contact wil maken.
Hoe kunnen wij ons voor die alles vernieuwende kracht openen en haar in onze levens toelaten? In deze bijeenkomst bezinnen wij ons op drie sleutels die de deur openen voor de gnosis.

 

Tijdens deze avond zal vooral aandacht worden geschonken aan de stilte, die altijd en overal een van de kenmerken is van een gewijde ruimte. De stilte kan worden tot een helpende kracht, die het mogelijk maakt een spiritueel leven te leiden – dat wil zeggen een leven dat méér is dan het alledaagse, een leven zelfs, dat zinvol is geworden.

De stilte leidt tot inzicht en inzicht tot zelfwerkzaamheid. Dit zijn de drie sleutels, die beschikbaar worden gesteld aan degenen, die zo zinvol willen leven. Met behulp van die sleutels zullen zij daarin kunnen slagen, op basis van de helpende kracht, de kracht van de gnosis.


De bijeenkomst in de tempel is vrij toegankelijk. Het begint stipt om 20.00 uur en is afgelopen rond 20.45 uur. Voor diegenen die dat willen is er aansluitend nog tijd voor een kop koffie of thee en  een goed gesprek.

Men wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De toegang is vrij.

Klik op de plaats voor de juiste datum en het bezoekadres.