top of page

za 10 jun

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Innerlijke Klimaatverandering

Deze tijd stelt ons voor grote opgaven, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de natuur en met de klimaatverandering. De mens speelt daarin een sleutelrol; de organisatoren vragen zich af : kan er buiten ons wel iets veranderen als we zelf niet veranderen? En wát moet er dan in ons veranderen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Innerlijke Klimaatverandering
Open-inloopochtend   |   Innerlijke Klimaatverandering

Tijd en locatie

10 jun 2023, 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op zaterdagochtend 10 juni wordt er in het bibliotheekje van de school van het Rozenkruis van gedachten gewisseld over de vraag: " Hoe komen we tot een innerlijke klimaatverandering?"

Deze tijd stelt ons voor grote opgaven, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de natuur en met de klimaatverandering. De mens speelt daarin een sleutelrol; de organisatoren vragen zich af: kan er buiten ons wel iets veranderen als we zelf niet veranderen? En wát moet er dan in ons veranderen?

De spirituele mens vraagt zich onder meer af: "waarom ben ik op aarde en wat is mijn taak? Wie ben ik nou werkelijk? Wat is de zin van alles?”  

Denk en praat mee over de vraag: “Hoe kan de  innerlijke klimaatverandering er uitzien?” van 10.00 -12.00 uur, toegang en consumpties gratis, de boekenuitleen is dan ook geopend.

Deel dit evenement

bottom of page