top of page

vr 08 dec

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Misleiding voorkomen

Er is een zee van licht, maar de mensheid ziet het niet, omdat haar bewustzijn verduisterd is. Er gaan van het licht impulsen tot de mensheid uit, maar de mensheid reageert negatief. Op allerlei wijzen wordt getracht haar af te sluiten voor de stroom van zielverlossende impulsen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Misleiding voorkomen
Open-inloopochtend   |   Misleiding voorkomen

Tijd en locatie

08 dec 2023, 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op vrijdagmorgen 8 december gaan we in het rozenkruisbibliotheekje aan de Velperweg 58 te Arnhem, met elkaar in gesprek over het thema: Misleiding voorkomen.

Er is een zee van licht, maar de mensheid ziet het niet, omdat haar bewustzijn verduisterd is. Er gaan van het licht impulsen tot de mensheid uit, maar de mensheid reageert negatief. Op allerlei wijzen wordt getracht haar gedachten te verspillen in onnodige gerichtheden, om haar aldus af te sluiten voor de stroom van zielverlossende impulsen, die onophoudelijk tot de mensheid worden gezonden.

We diepen dit thema uit vanaf 11.00 uur. Een inleiding gevolgd door uitwisseling gebaseerd op het boek 'Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood'.

Daarvoor ben je vanaf 10 uur van harte welkom om in de bieb te snuffelen of aan te schuiven aan de koffietafel voor een goed gesprek.

Toegang gratis.

Deel dit evenement

bottom of page