di 15 sep. | Webinar

Rozenkruis en gnosis

Gnosis is een diepere kennis in een mens
Registratie is afgesloten
Rozenkruis en gnosis

Tijd en locatie

15 sep. 2020 20:00 – 24 nov. 2020 21:00
Webinar

Over het evenement

Wat is de betekenis van ons leven?

Tijdens de verkenningen willen we proberen een antwoord op deze vraag naar de betekenis van ons leven te vinden. We zullen het antwoord niet alleen in boeken of teksten zoeken. We zullen onbekende gebieden in onszelf en buiten onszelf moeten verkennen. En daarom noemen we deze bijeenkomsten verkenningen.

Gnosis is een diepere kennis in een mens. Gnosis is een kracht of een licht dat voortkomt uit de goddelijke liefde zelf. Gnosis maakt zich kenbaar aan hen die er ontvankelijk voor zijn.

Webinars en bijeenkomsten

Op 15 september is er een inleidend webinar om kennis te maken met deze cyclus. Na deze eerste kennismaking kun je kiezen of je aan de volgende acht bijeenkomsten in de centra (zie informatie onder tab activiteiten) wil deelnemen of aan de vier volgende webinars online.

Er zal ook een afsluitende bijeenkomst die een hele dag duurt op het conferentiecentrum Renova te Bilthoven, die begin 2021 zal plaatsvinden. Hierbij is een lunch inbegrepen.

Webinar en tekst

Je kunt voor elk webinar op deze site een inleidende tekst als voorbereiding lezen. Tijdens de webinars zal dieper ingegaan worden op deze teksten. Via de chat- en Q&A-functie kunnen vragen worden gesteld, waar dan - zo mogelijk - direct op zal worden ingegaan. De sessies duren ongeveer drie kwartier, met uitloop tot maximaal een uur.

Als je deel wil nemen aan de webinars, kun je de link hieronder op de pagina aanklikken vlak voor de start van het webinar. Je kunt anoniem deelnemen aan de webinars. Alleen de mensen van het webinar-team zelf zijn zichtbaar.

De webinars kunnen afzonderlijk worden gevolgd en deelname is gratis

Data en onderwerpen webinars

15 september: een kennismaking met Rozenkruis en gnosis

29 september: de verbinding tussen Rozenkruis en gnosis en het onsterfelijke in de mens

13 oktober: de innerlijke roep en opdracht van de mens als microkosmos

10 november: het geopende hart en het nieuwe denken

24 november: realisatie in het hier en nu en het pad van transfiguratie

Kosten

De webinars zelf zijn gratis te volgen.

De kosten voor de afsluitende bijeenkomst op Renova met lunch zal dan € 30,- zijn.

Wil men de informatiemap bestellen dan kost dit € 20,-. 

De kosten voor de verkenningen in centra zijn € 50,- inclusief informatiemap en de afsluitende bijeenkomst op Renova met lunch.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement