top of page

za 09 dec

|

Groningen

Symposium | Vrijheid komt van binnenuit

Hoe kun je je vrij voelen in een afgesloten stukje van de alopenbaring, in een kunstmatig gecreëerde matrix? De Bron maakt geen deel uit van deze matrix, is dus niet van deze wereld. Het vinden van je innerlijke Bron is de sleutel tot een ultieme vrijheid die tot onze erfenis behoort.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Symposium   |   Vrijheid komt van binnenuit
Symposium   |   Vrijheid komt van binnenuit

Tijd en locatie

09 dec 2023, 12:30 – 16:25

Groningen, Nieuwe Boteringestraat 60, 9712 PN Groningen, Nederland

Over het evenement

Vrijheid komt van binnenuit

Hoe kun je je vrij voelen in een afgesloten stukje van de alopenbaring, in een kunstmatig gecreëerde matrix? Dat is het onderwerp waarover we gaan spreken in dit bijzondere symposion. 

Arjan Bos, initiator van Earth Matters en Marijke Brand, leerlinge van het gnostiek georiënteerde Rozenkruis, zijn onze sprekers op deze middag.

Wat is wijsheid? Wijsheid is kennis van de oorsprong, van onze oorsprong. We noemen die kennis Gnosis. Of ook wel de kennis van het hart. De oorsprong is de Bron, die in ieders hart aanwezig is. De Bron maakt geen deel uit van deze matrix, is dus niet van deze wereld.

Het vinden van je innerlijke Bron is de sleutel tot een ultieme vrijheid die tot onze erfenis behoort. Op dit symposion gaan de sprekers verder in op de vraag hoe je je de sleutel eigen kunt maken. We hoeven onze innerlijke vrijheid nooit op te geven, zelfs niet in uiterlijke gevangenschap! We  zullen wel de matrix tot op de diepste diepten moeten onderzoeken en onderkennen en daartoe zullen we naar binnen moeten.

Arjan Bos gaat in op de relatie van onze potentiële onsterfelijkheid met de ons omringende werkelijkheid in meerdere dimensies en met andere in het Universum aanwezige levensgolven.

Marijke Brand gaat in op de vraag “Hoe maak je je daadwerkelijk vrij? ” Ze spreekt over de Eenheid dat het Al en alles omvat.

Live muziek.

Entree 15 Euro (inclusief soep, koffie, thee).

Programma :

12.30 uur Inloop met soep en broodjes

13.30 uur Opening door de dagvoorzitter

13.45 uur Intermezzo.

13.50 uur Presentatie Arjan Bos

14.30 uur Intermezzo

14.35 uur Thee- koffiepauze

14.50 uur Intermezzo

14.55 uur Presentatie Marijke Brand

15.30 uur Intermezzo

15.35 uitwisseling met de zaal o.l.v dagvoorzitter

16.20 uur Intermezzo

16.25 uur Slotwoord

Aanmelding door overmaken van € 15,- op rekeningnummer NL51ABNA0560178522 t.n.v. Lectorium Rosicrucianum centrum Groningen, onder vermelding van “Vrijheid” en uw naam – dit is tevens uw reservering – of als u liever aan de zaal betaalt graag opgeven via centrumgroningen@rozenkruis.nl.

Deel dit evenement

bottom of page