top of page

di 20 sep

|

Amsterdam

Inspiratie-avond | Symbolen

Leer de taal van symbolen herkennen! Ronald Bos, schrijver van 'Dansen als een edelman’, laat ons met zijn kaartspel inzien hoe tijdloze wetenschap in bekende logo’s, symbolen en andere (denk)beelden verstopt zit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inspiratie-avond   |   Symbolen
Inspiratie-avond   |   Symbolen

Tijd en locatie

20 sep 2022, 20:00 – 21:30

Amsterdam, Keizersgracht 123, 1015 CJ Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Leer de taal van symbolen herkennen!

Ronald Bos, schrijver van 'Dansen als een edelman’, laat ons met zijn kaartspel inzien hoe tijdloze wetenschap in bekende logo’s, symbolen en andere (denk)beelden verstopt zit.

Ronald Bos (1972) is altijd geïnteresseerd geweest in oude beschavingen, vreemde talen en occulte kennis. Tijdens zijn opleiding tot grafisch vormgever verdiepte hij zich in logodesign, waardoor hij met zijn kennis verbanden ging zien die voor anderen verborgen blijven. Het is zijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat er achter ogenschijnlijk bekende symbolen en (denk)beelden tijdloze wetenschap schuilgaat.

Voortaan ga je anders kijken naar symbolen uit de geschiedenis, kunst & cultuur, taal, godsdienst, wetenschap, sport, architectuur, media en reclame. Je zult ontdekken dat de beelden waarmee jij bekend bent, teruggaan naar precies dezelfde bron van iemand met andere (denk)beelden. Bovenal ontdek je wat deze symbolen over je eigen lichaam en geest vertellen. Een aanwinst voor iedereen die door de bomen het bos wel eens wil zien, of voor de onvoorbereide lezer die zich wil laten verrassen door zaken waar hij of zij het bestaan niet van af wist.

Deel dit evenement

bottom of page