2012-02-11 19.06.57.jpg

Podcasts

DSC06245.JPG

Bezinning met muziek, thema:

De innerlijke richtinggever

Een duidelijke richting inslaan die aansluit bij een ontwakende bewustwording van iets nieuws, daar zijn we naar op zoek. Een innerlijke richtinggever, zou je het kunnen noemen, die ons aanspoort en helpt.

Deze gedachte is uitgangspunt van deze bezinning.

Iedere geestelijk ontwikkeling begint in het hart. In het hart, letterlijk en figuurlijk het centrum van je wezen, kan de geest ‘ontvonken’, kunnen geestelijke krachten binnenkomen. Het hart is, als het ware, de poort waardoor geestelijke energie in het bloed kan stromen.

innerlijke-roep.jpg

Er is een Liefde die groter is dan wat de mens van nature drijft. Zij wil zich aan ons openbaren, zij wil ons optillen tot haar lichtende wereld. Het is aan ons of wij haar toelaten in ons leven, of wij haar ruimte geven. Wat houdt ons tegen?

realisatie.png

‘Ik beweer dat waarheid een land zonder wegen is en dat je haar niet kunt benaderen via welke weg dan ook, niet door enige religie, door geen enkele leerstelligheid.’

Deze uitspraak van Krishnamurti is het uitgangspunt voor deze bezinning. 

banner_wie-ben-je.jpg

Richt je je op zuiverheid, liefde en kracht, dan zal een nieuw magnetisch stelselvrijheid in je kunnen krijgen. Deze gedachte is het uitgangspunt voor deze bezinning.