top of page

Eerst volgende online open avond:

4 september   |   20.00 uur

Over het Rozenkruis

2406 Rozentuin ver Ward.jpg

Er is een innerlijke ontwikkeling voor ieder mens weggelegd. Er is een innerlijke bron, waaruit ieder mens kan putten. Wat we vanuit de optiek van het Gouden Rozenkruis aan je willen voorleggen, is waar je de inspiratie kunt vinden om deze weg van zielegroei en geestelijke ontwikkeling ook daadwerkelijk te gaan. Je kunt er zelf aan meewerken om de innerlijke bron te laten stromen. Bijvoorbeeld door je te laven aan de ervaringen van vele anderen die deze innerlijke bron ontdekt hebben en daar in woord en geschrift, maar vooral ook in daad uiting aan hebben gegeven. Wat zijn de hinderpalen voor het gaan van deze innerlijke weg, en wat de mogelijkheden? Welke hulp kan het Gouden Rozenkruis je daarbij bieden?

 

Graag willen elkaar (online) ontmoeten om hierover met elkaar te spreken. 

Een keer in de maand staat ‘onze deur online voor je open’ en kun je meedoen aan een online open avond!  Elke avond zal ingeleid worden over een bepaald thema, waarover we van gedachten kunnen wisselen. Je bent van harte welkom!

 

De bijeenkomst wordt via zoommeeting georganiseerd, dat wil zeggen dat je te horen bent en ook in beeld verschijnt (als je wilt).

 

Aanmelden van tevoren is niet persé nodig, maar wordt wel gewaardeerd i.v.m. de organisatie.

Klik vlak voor aanvang op "ga naar Zoom" om deel te nemen aan de avond.

Je wordt dan spoedig binnengelaten door de host.

De gesprekken zullen telkens op de eerste woensdagen van de maand plaatsvinden van 20.00 tot ongeveer 21.15 uur.

De volgende online open avonden vinden plaats:

2 oktober

6 november

4 december

bottom of page