top of page
20220716_160102.jpg

Online open avond

Eerst volgende online open avond:

6 maart   |   20.00 uur

Een sterk gericht kompas

Dat verlangen naar de grote waarden van het nieuwe bewustzijn, eenheid, vrijheid en liefde (en misschien zijn er nog wel meer of zou jij er andere woorden aan geven, dat maakt niet uit), vormt het kompas. En een sterk gericht kompas is hard nodig in het leven van alle dag. De wereld waarin wij leven wordt gekenmerkt door grote tegenstellingen, die wij iedere dag ervaren. En diezelfde tegenstellingen ervaren we in onszelf. Die ervaring wordt wellicht nog sterker wanneer we besluiten tot het gaan van een levensweg gericht op bewustzijnsontwikkeling. Op dat moment gaan er als het ware twee stemmen in ons spreken, die nog sterke stem van het oude bewustzijn en de zich ontwikkelende stem van het bewustzijn van de nieuwe ziel.

 

Iedere dag krijgen we wel honderd keer de vraag, direct of indirect: wat wil jij? Onze wil is een krachtig instrument, zonder dit instrument zouden we niet in staat zijn om te kiezen hoe we ons leven invulling willen geven. Soms vergeten we echter dat het een instrument is. Door welke kracht in onszelf laten we dit instrument bespelen? Door ons aardse bewustzijn of door het zielebewustzijn? Eenpuntige gerichtheid nodigt ons uit om in die keuze consequent te zijn en ons groeiende verlangen daarin leidend te laten zijn.

 

Ben je hierin geïnteresseerd, sluit dan aan bij de online open avond en laat je inspireren.

Een keer in de maand staat ‘onze deur online voor je open’ en kun je meedoen aan een online open avond!  Elke avond zal ingeleid worden over een bepaald thema, waarover we van gedachten kunnen wisselen. Je bent van harte welkom!

 

De bijeenkomst wordt via zoommeeting georganiseerd, dat wil zeggen dat je te horen bent en ook in beeld verschijnt (als je wilt).

 

Aanmelden van tevoren is niet persé nodig, maar wordt wel gewaardeerd i.v.m. de organisatie.

Klik vlak voor aanvang op "ga naar Zoom" om deel te nemen aan de avond.

Je wordt dan spoedig binnengelaten door de host.

De gesprekken zullen telkens op de eerste woensdagen van de maand plaatsvinden van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur.

De volgende online open avonden vinden plaats:

3 april

1 mei

5 juni

bottom of page