top of page

wo 25 okt

|

Hoorn

Lezing | Aquarius tijdperk van verandering: de visioenen van de ziener Patmos

Als mensheid staan we op de drempel van de Aquarius-era, waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. Hoe kunnen we ons daarbij laten inspireren door De openbaring van Johannes, het mysterieuze geschrift waarmee de Bijbel wordt afgesloten en waarin de universele wijsheidsleer is te herkennen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   Aquarius tijdperk van verandering: de visioenen van de ziener Patmos
Lezing   |   Aquarius tijdperk van verandering: de visioenen van de ziener Patmos

Tijd en locatie

25 okt 2023, 20:00

Hoorn, Breed 26, 1621 KC Hoorn, Nederland

Over het evenement

We leven niet alleen in een tijdperk van verandering, maar ook in een verandering van tijdperk. Als mensheid staan we op de drempel van van de Aquarius-era waarin er innerlijk en uiterlijk grote veranderingen gaan plaatsvinden. Hoe kunnen we ons daarbij laten inspireren door De openbaring van Johannes, het mysterieuze geschrift waarmee de Bijbel wordt afgesloten en waarin de universele wijsheidsleer van alle tijden is te herkennen? De visioenen van de de ziener van Patmos gaan over de strijd om het bewustzijn van de mens en de uiteindelijke overwinning van het Licht in jezelf.

André de Boer is spreker en auteur van diverse spirtuele boeken zoals 'Spirituele Kerst' en 'mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis'.

Deel dit evenement

bottom of page