top of page

di 16 jan

|

Bergen-op-Zoom

Lezing | Arthur, Graal en Rozenkruis

De mensheid is onderweg in ruimte en tijd. De reis voert door diverse tijdperken waarin telkens één aspect van het menswezen wordt ontwikkeld.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   Arthur, Graal en Rozenkruis
Lezing   |   Arthur, Graal en Rozenkruis

Tijd en locatie

16 jan 2024, 20:00

Bergen-op-Zoom, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom, Nederland

Over het evenement

De  mensheid is onderweg in ruimte en tijd. De reis voert door diverse tijdperken waarin telkens één aspect van het menswezen wordt ontwikkeld.

Zo is de mens begeleid van een on-bewust maar van binnenuit op goddelijke impulsen reagerend wezen, tot de mens die we nu zijn: een zelf-bewust wezen dat het  goddelijke zoekt, buiten hemzelf. De mens is nog niet op zijn eindbestemming en wordt op zijn reis nog steeds begeleid. Ook nu nog. De Arthur-stroom houdt indirect de herinnering aan het goddelijke levend via verhalen en legenden. Herinnering en zoeken zijn echter niet voldoende. Doel van de huidige fase van de grote reis is het herstellen van de oorspronkelijke ‘goddelijke leiding van binnenuit’ maar dan volkomen bewust en in een bereidheid tot de fundamentele verandering daarbij hoort.

Dat is de Graal-stroom: de intense directe stimulans die uitgaat tot ieder mens op aarde,  tot herstel van de inwonende levende verbinding met het Goddelijke.

Het Gouden Rozenkruis staat, in ruimte en tijd, ieder mens terzijde die de weg van de Levende Graal wil gaan.

Wil je je hierin verdiepen, dan ben je van harte welkom bij deze lezing.

De toegang is gratis

Deel dit evenement

bottom of page