top of page

wo 15 nov

|

Bergen-op-Zoom

Lezing | De toekomst van de mens

Wanneer men in de gelegenheid is de toestand van de wereld op een objectieve manier te observeren, kan men zich niet aan de indruk onttrekken, dat de mensheid aan de vooravond staat van een zo'n geweldige ontwikkeling, die waarschijnlijk nooit eerder in de geschiedenis heeft plaats gevonden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   De toekomst van de mens
Lezing   |   De toekomst van de mens

Tijd en locatie

15 nov 2023, 20:00

Bergen-op-Zoom, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom, Nederland

Over het evenement

Wanneer men in de gelegenheid is de toestand van de wereld op een objectieve manier te observeren, kan men zich niet aan de indruk onttrekken, dat de mensheid aan de vooravond staat van een zo'n geweldige ontwikkeling, die waarschijnlijk nooit eerder in de geschiedenis heeft plaats gevonden. Een transitie die gepaard zal gaan met een enorme transformatie op velerlei gebied. 

Hoe zijn we in dit proces terecht gekomen, wat zijn de krachten die in dat proces een rol spelen, is de mens daar ook debet aan, zie we iets over het hoofd, zijn vragen die wakkere mensen zich gaan stellen.

Welke plaats neemt een leerling van een Gnostieke Geestersschool daar in? 

Aan de hand van oude Vedische inzichten, Carl Gustaf Jung en aan de hand van de Grootmeesters van de Jong Gnostieke Geestesschool zullen we trachten een antwoord te vinden hoe wij als leden van een Gnostieke Geestesschool een bijdrage kunnen leveren om de impasse waarin de mens zich bevindt, te doorbreken.

Deel dit evenement

bottom of page