top of page

za 01 jul

|

Bergen-op-Zoom

Lezing | Huidige crisis een wetmatigheid

Gebaseerd op het paper "The present crisis, a pattern: current problems associated with the end of the third industrial revolution". Met de hypothese dat de komende crisis wetenschappelijk verklaard kan worden middels transitietheorie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   Huidige crisis een wetmatigheid
Lezing   |   Huidige crisis een wetmatigheid

Tijd en locatie

01 jul 2023, 14:00

Bergen-op-Zoom, Molendijk 26, 4758 SE Standdaarbuiten, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 1 juli wordt door Het Gouden Rozenkruis een lezing in het voormalig stoomgemaal De Eersteling in Standdaarbuiten verzorgd met als titel “Huidige crisis een wetmatigheid” .

De lezing is gebaseerd op het paper "The present crisis, a pattern: current problems associated with the end of the third industrial revolution" gepresenteerd op een international symposium “The Economic Crisis: Time for a paradigm shift” in Valencia.

Een hypothese dat de komende crisis wetenschappelijk verklaard kan worden middels transitietheorie. Kijkend naar de kenmerken van de fasen van transities, dit zijn maatschappelijke transformatieprocessen, zou het heel goed kunnen, dat we nu aan het eind van de zogenaamde derde industriële revolutie zijn aanbeland. De spreker nodigt u na de lezing uit, om hierover met hem van gedachte te wisselen. 

De lezing wordt verzorgd door Wim Grommen. Hij was als docent verbonden met het Norbertuscollege in Roosendaal.

Zaterdag 1 juli, aanvang 14.00 uur, de toegang is gratis.

De Eersteling

Molendijk 26

4758 SE Standdaarbuiten

Deel dit evenement

bottom of page