top of page

di 04 jun

|

Hoorn

Lezing | Spirituele astrologie en het Aquarius tijdperk

Centraal staan de opdrachten van het huidige Vissentijdperk culminerend naar de opdrachten van het aanstaande Watermantijdperk; wat is de precessie van de equinox en hoe worden deze tijdperken van 2160 jaar berekend; alsmede, wat is het onderscheid tussen astronomie, astrologie en astrosofie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   Spirituele astrologie en het Aquarius tijdperk
Lezing   |   Spirituele astrologie en het Aquarius tijdperk

Tijd en locatie

04 jun 2024, 20:00 – 22:00

Hoorn, Breed 21, 1621 KA Hoorn, Nederland

Over het evenement

Centraal in deze lezing van Paul Wink staan de opdrachten van het huidige Vissentijdperk culminerend naar de opdrachten van het aanstaande Watermantijdperk; wat is de precessie van de equinox en hoe worden deze tijdperken van 2160 jaar berekend; alsmede, wat is het onderscheid tussen astronomie, astrologie en astrosofie.

Vanaf 333 na Chr. is het Vissentijdperk aangevangen, met haar heerser Neptunus, waarbij onder andere de mens de opdracht heeft om tot dieper geloof te komen, en tevens vanwege de medeheerser Jupiter de liefde op een hoger niveau te brengen (liefde op mensenmaat). Tevens heeft dit tijdperk ook een materiële kant, namelijk vanuit Neptunus de grote zeevaartontdekkings-reizen en de chemie die ook nog eens een vervuilend element is gaan worden. (Neptunus gaat namelijk ook over astrale en fysieke vervuiling).

Het Watermantijdperk begint officieel na 2493 maar werpt zijn lichten reeds vooruit vanaf 1781 toen Uranus, de heersende planeet, is ontdekt.

Nu al kunnen we gaan leven onder het Watermanprincipe. Vooral de liefde zal een verhogende trap (in de ziel) kennen. En ook dit tijdperk kent zijn vele materiële, vooral technische aanzichten.

Uitgebreid zal op deze thema’s ingegaan worden zodat de mens die daarvoor geschikt is, vanuit zijn eigen waarheid deze levensroute kan ervaren.

Lezinggever is Paul Wink en leerlingen van de school van het gouden rozenkruis. 

Paul heeft een website met de titel www.spiritueelastroloog.nl 

Deel dit evenement

bottom of page