top of page

za 02 mrt

|

Zwolle

Lezing | Verlicht de wereld – begin bij jezelf. Universele en aloude wijsheid van de rozenkruisers

Rozenkruisers zijn zich er door alle eeuwen heen van bewust geweest dat als je de wereld wilt veranderen, je eerst zelf moet veranderen. De mens is een groot wonder. Sterfelijk naar zijn aardse natuur, onsterfelijk naar zijn goddelijke natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing   |   Verlicht de wereld – begin bij jezelf. Universele en aloude wijsheid van de rozenkruisers
Lezing   |   Verlicht de wereld – begin bij jezelf. Universele en aloude wijsheid van de rozenkruisers

Tijd en locatie

02 mrt 2024, 14:30 – 16:30

Zwolle, Zeven Alleetjes 1a, 8011 CV Zwolle, Nederland

Over het evenement

Dit betreft de laatste lezing van de cyclus van drie, op zaterdag 2 maart van 14.30 tot 16.30 uur in de Stadkamer-Centrum in Zwolle door Hannie te Grotenhuis:

Verlicht de wereld – begin bij jezelf

Universele en aloude wijsheid van de rozenkruisers

De situatie waarin de wereld van vandaag zich bevindt, maakt ons gemakkelijk verdrietig en somber. Een gevoel van machteloosheid kan zich gauw meester van ons maken. Dat is heel begrijpelijk, maar zo zinloos.

Rozenkruisers zijn zich er door alle eeuwen heen van bewust geweest dat als je de wereld wilt veranderen, je eerst zelf moet veranderen. De mens is een groot wonder. Sterfelijk naar zijn aardse natuur, onsterfelijk naar zijn goddelijke natuur. Beide naturen zijn in hem aanwezig.

De goddelijke natuur is stralend, positief, eeuwig. Wanneer wij ons naar haar richten, verlicht zij ons weten, ons voelen en ons handelen. Met haar licht, deze innerlijke schat, kunnen wij de wereld verlichten.

Op 2 maart aanstaande zal Hannie te Grotenhuis deze universele en aloude wijsheid van de rozenkruisers inleiden en er met u over in gesprek gaan.

Inschrijven via:

Locatie: 

Zeven Alleetjes 1a

8011 CV Zwolle

Kosten: € 3,-

Deel dit evenement

bottom of page