top of page

za 08 jun

|

Bergen-op-Zoom

Open inloop | Kennismaking met het Rozenkruis

Een vonk van het universele is in ieder mens aanwezig. Als we ons daarop richten, zullen we dit ook steeds meer herkennen in anderen. Als je ’s nachts omhoog kijkt en de sterren aan de hemel ziet schitteren, kunnen er soms vragen in je opkomen, over onze plek als mens in dat immens grote heelal.

Open inloop   |   Kennismaking met het Rozenkruis
Open inloop   |   Kennismaking met het Rozenkruis

Tijd en locatie

4 andere datums

08 jun 2024, 14:00 – 15:30

Bergen-op-Zoom, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom, Nederland

Over het evenement

Het Gouden Rozenkruis in Bergen op Zoom organiseert tot en met juni elke zaterdag een rondetafelgesprek. Een vonk van het universele is in ieder mens aanwezig. Als we ons daarop richten, zullen we dit ook steeds meer herkennen in anderen. Als je ’s nachts omhoog kijkt en de sterren aan de hemel ziet schitteren, kunnen er soms vragen in je opkomen, vragen over onze plek als mens in dat immens grote heelal of je nu 9 of 99 jaar oud bent. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe?

 Deze en andere levensvragen horen bij het mysterie van het leven. Ze horen bij het mens-zijn. Tijdens het rondetafelgesprek gaan we gezamenlijk op zoek naar antwoorden op deze essentiële levensvragen. U bent ook vrij om een kijkje te nemen in onze bibliotheek met spirituele boeken. 

De toegang is gratis, voor koffie/thee wordt gezorgd.  

Deel dit evenement

bottom of page