top of page

di 25 jun

|

Haarlem

Open-inloopochtend | De Gnosis verkondigen

Zoals van de hiërarchie van de leugen een straling en een arbeid tot misleiding uitgaat, zo gaat ook van de hiërarchie van de waarheid een straling uit, evenals een arbeid. Allen die zich openmaken voor de astrale volheid, zullen haar ontvangen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   De Gnosis verkondigen
Open-inloopochtend   |   De Gnosis verkondigen

Tijd en locatie

25 jun 2024, 10:00 – 11:30

Haarlem, Zakstraat 2, 2011 JS Haarlem, Nederland

Over het evenement

Na de inloop met koffie en thee volgt een beschouwing over het onderwerp. Hierbij ligt de nadruk op de uitwisseling in de groep.

De waarheid kan en zal ook u bereiken door mensenhoofden en mensenharten en menselijk handelingsleven. Wanneer u er zich voor gereed maakt! Zoals van de hiërarchie van de leugen een straling en een arbeid tot misleiding uitgaat, zo gaat ook van de hiërarchie van de waarheid een straling uit, evenals een arbeid. Allen die zich openmaken voor de astrale volheid, zullen haar ontvangen. De waarheid komt niet uitsluitend tot u door middel van woorden en geschriften. Neen, de waarheid is reeds sedert lang een astrale waarde, door mensen geconcentreerd, en door mensen aan mensen ter beschikking gesteld. De eeuwen zijn daar om dat te bewijzen.’ 

Gratis, vrijwillige bijdrage

Deel dit evenement

bottom of page