top of page

vr 29 dec

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Een nieuwe menswording

Ware, diepe zin krijgt een oudejaarsavond pas, wanneer deze beduidt een definitief afscheid van het wézen van de tijd. Elke dag kun je aanvangen met het vieren van je afscheid van het “oude jaar”. Elke dag kun je je bevrijden van de greep van ruimte en tijd. Wordt het vandaag je nieuwjaarsdag?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Een nieuwe menswording
Open-inloopochtend   |   Een nieuwe menswording

Tijd en locatie

29 dec 2023 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Een nieuwe menswording.

Ware, diepe zin krijgt een oudejaarsavond pas, wanneer deze beduidt een definitief afscheid van het wézen van de tijd. Doch zo’n avond vier je maar éénmaal. En die ene maal is voldoende, want zij luidt een geheel nieuw begin in.  En de eerste besluiten om dit pad te gaan, vormen de accenten van de “oudejaarsavond" … de eerste stappen op dit pad openen het nieuwe voor je. Elke dag kun je aanvangen met het vieren van je afscheid van het “oude jaar”. Elke dag kun je je bevrijden van de greep van de wereld van ruimte en tijd. Wordt het vandaag je nieuwjaarsdag?

Op de open inloop van vrijdag 29 december gaan we met elkaar in gesprek over het oude en het nieuwe.  Wat heb je achter je gelaten op je spirituele pad en wat is er nieuw? Ontwikkelt er zich een werkelijk nieuwe mens of opnieuw een versie van de tijdruimtelijke oude?

Deel dit evenement

bottom of page