top of page

vr 31 mei

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Geestelijke krachten assimileren (thema vanaf 11.00 uur)

Doen we wel voldoende om ons leven werkelijk betekenis te geven? Wellicht versnipperen we onze aandacht misschien te veel over allerlei zaken die uiteindelijk geen voldoening schenken. Besteden we wel voldoende aandacht aan dat waar het in het leven werkelijk om gaat?

Open-inloopochtend   |   Geestelijke krachten assimileren (thema vanaf 11.00 uur)
Open-inloopochtend   |   Geestelijke krachten assimileren (thema vanaf 11.00 uur)

Tijd en locatie

31 mei 2024, 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op vrijdagmorgen 31 mei vanaf 11:00 uur gaan we in het rozenkruisbibliotheekje aan de Velperweg 58 te Arnhem, met elkaar in gesprek over het thema: Geestelijke krachten assimileren.

Doen we wel voldoende om ons leven werkelijk betekenis te geven? Wellicht versnipperen we onze aandacht misschien te veel over allerlei zaken die uiteindelijk geen voldoening schenken.

Verstoren we onze gemoedsrust  niet door voortdurend alert te zijn op de onbelangrijke berichten die  binnenstomen in onze piepende en trillende apparaten? Besteden we wel  voldoende aandacht aan dat waar het in het leven werkelijk om gaat?

We diepen dit thema uit vanaf 11:00 uur. Daarvoor ben je vanaf 10:00 uur van harte welkom om in de bieb te snuffelen of aan te schuiven aan de koffietafel voor een goed gesprek.

Toegang vrij

e-mail: arnhem@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page