top of page

vr 22 dec

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Incarneren op aarde

Het is van belang te beseffen dat verhalen in de heilige geschriften over de geboorte van grote profeten of wereldleraren geen reportages zijn van hun feitelijke geboorte, maar tot uitdrukking brengen hoe vanaf het begin al duidelijk was dat het kind zou uitgroeien tot een invloedrijke persoon.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Incarneren op aarde
Open-inloopochtend   |   Incarneren op aarde

Tijd en locatie

22 dec 2023, 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op vrijdagmorgen 22 december gaan we in het rozenkruisbibliotheekje aan de Velperweg 58 te Arnhem, met elkaar in gesprek over het thema: Incarneren op aarde.

Het is van belang te beseffen dat verhalen in de heilige geschriften over de geboorte van grote profeten of wereldleraren geen reportages zijn van hun feitelijke geboorte, maar vertellingen die tot uitdrukking brengen hoe vanaf het begin al duidelijk was dat het kind zou uitgroeien tot een invloedrijke persoon die een grote spirituele opdracht zou gaan vervullen. Ook zijn veel van zulke geboorteverhalen symbool voor de innerlijke geboorte die in onszelf kan plaatsvinden, en die uitgebreid besproken is in het boek Spirituele Kerst.

We diepen dit thema uit vanaf 11.00 uur. Daarvoor ben je vanaf 10 uur van harte welkom om in de bieb te snuffelen of aan te schuiven aan de koffietafel voor een goed gesprek.

Toegang gratis.

Deel dit evenement

bottom of page