top of page

di 10 okt

|

Haarlem

Open-inloopochtend | Kringlopen doorzien

Je bent geroepen tot vrijheid. In de maatschappij zijn allerlei krachten actief die je willen doen geloven dat je vrij bent. Tegelijkertijd houden die krachten de grote illusies en begoochelingen in stand zodat het niet in de mens opkomt om te gaan zoeken naar de zin van hun bestaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Kringlopen doorzien
Open-inloopochtend   |   Kringlopen doorzien

Tijd en locatie

10 okt 2023, 10:00 – 11:30

Haarlem, Zakstraat 2, 2011 JS Haarlem, Nederland

Over het evenement

Je bent geroepen tot vrijheid. Ervaar je die vrijheid al? Of voel je jezelf misschien slaaf in een moderne wereld waarin de slavernij al lang geleden officieel is afgeschaft? 

In de maatschappij zijn allerlei krachten actief die je willen doen geloven dat je vrij bent, dat recht hebt op een heerlijk leven in overvloed en dat jij zelf bepaalt wat je in je leven manifesteert en wat niet. Tegelijkertijd zijn die krachten erop uit om de levensenergie van hun slachtoffers op te zuigen zodat ze onbewust slaaf blijven en de grote illusies en begoochelingen in stand houden zodat het niet in hen opkomt om te gaan zoeken naar de zin van hun bestaan.

Iedere tweede en vierde dinsdag organiseert het informatiecentrum een inloopochtend waar deelnemers onder begeleiding in gesprek kunnen gaan over het onderwerp uit één van de te bespreken boeken.

Lees meer op spiritueleteksten.nl/leergang

Iedere 2e en 4e dinsdagochtend van de maand

10.00 – 11.30 uur

Aanmelden via: informatiecentrum@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page