top of page

di 12 sep

|

Haarlem

Open-inloopochtend | Leven vanuit eenheid

In diepste wezen ben je puur bewustzijn. In diepste wezen ben je ziel, een potentiële levende verbinding tussen de eenheid en de veelheid, tussen het eeuwige en het tijdelijke, tussen het Heilige en je persoonlijkheid. Die verbinding ervaren is de opperste gelukzaligheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Leven vanuit eenheid
Open-inloopochtend   |   Leven vanuit eenheid

Tijd en locatie

12 sep 2023, 10:00

Haarlem, Zakstraat 2, 2011 JS Haarlem, Nederland

Over het evenement

Als mens ben je veel meer dan een complex biologisch organisme met intelligentie. Je bent ook veel meer dan een psychologisch individu met persoonlijke gedachten, gevoelens en wilswerkingen. In diepste wezen ben je puur bewustzijn. In diepste wezen ben je ziel, een potentiële levende verbinding tussen de eenheid en de veelheid, tussen het eeuwige en het tijdelijke, tussen het Heilige en je persoonlijkheid. Die verbinding ervaren is grote vreugde, is de opperste gelukzaligheid. Ieder mens is uitgenodigd om zich van waan te bevrijden, blijvend vredig te zijn en zich innerlijk te verheugen.

Iedere tweede en vierde dinsdag organiseert het informatiecentrum een inloopochtend waar deelnemers onder begeleiding in gesprek kunnen gaan over het onderwerp uit één van de te bespreken boeken.

Lees meer op spiritueleteksten.nl/leergang

Iedere 2e en 4e dinsdagochtend van de maand

10.00 – 11.30 uur

Aanmelden via: informatiecentrum@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page