top of page

vr 24 mei

|

Arnhem

Bezinning | De waarnemer in je (open-inloop 10.00-11.45 uur)

Als je vanuit een stil punt in jezelf naar de bewegingen in en om je heen kijkt, dan ben je een waarnemer ván al het beweeg in de tijd, in plaats van een deelnemer áán het beweeg zelf. En dan kun je je misschien voorstellen dat er een dimensie is die niet aan tijd gebonden is, waar tijd niet bestaat

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bezinning   |   De waarnemer in je  (open-inloop 10.00-11.45 uur)
Bezinning   |   De waarnemer in je  (open-inloop 10.00-11.45 uur)

Tijd en locatie

24 mei 2024, 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op vrijdag 24 mei om 12.00 uur wordt er in het centrum van het Gouden Rozenkruis aan de Velperweg 58 te Arnhem, een bezinningsbijeenkomst gehouden met als titel: "De waarnemer in je”.

Als je je nu eens, op dit moment, innerlijk onttrekt aan al die bewegingen in de tijd, en je vanuit een stil punt in jezelf alleen maar naar die bewegingen in en om je heen kijkt, dan ben je een waarnemer geworden. Een waarnemer ván al het beweeg in de tijd, in plaats van een deelnemer áán het beweeg zelf. Als we nu nog een stapje verder gaan, kun je je misschien ook voorstellen dat er een dimensie is die niet aan tijd gebonden is, waar tijd niet bestaat.

Er is wel ontwikkeling en groei maar geen begin en geen einde, en dus ook geen verval. Dat is moeilijk voor te stellen, maar toch… ergens weet je ervan, ergens resoneert die gedachte in je als waarheid. Ergens ben je ook een waarnemer van de niet-tijd.

Wil je je hierop bezinnen en luisteren wat het je brengen kan? Kom dan naar de bezinning.

Voorafgaand aan de bezinningsbijeenkomst is er een open inloop van 10.00 - 11.45 uur en is het bibliotheekje geopend.

Toegang is vrij.

e-mail: arnhem@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page