top of page

vr 08 mrt

|

Arnhem

Bezinningsbijeenkomst | Flow naar werkelijke verandering

Soms ben je zo intens met iets bezig dat je alles om je heen vergeet. Je bent in een diepe, aandachtige concentratie en alles klopt. Het gaat als vanzelf. Je krijgt er energie van. Je zit in een bewustzijnsflow. Alles stroomt. Waarnaartoe willen wij ons bewegen? En waar geven we ons daarom aan over?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bezinningsbijeenkomst   |   Flow naar werkelijke verandering
Bezinningsbijeenkomst   |   Flow naar werkelijke verandering

Tijd en locatie

08 mrt 2024, 12:00 – 12:45

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Soms gebeurt het, dat je zo intens met iets bezig bent, dat je alles om je heen vergeet. Je bent in een diepe, aandachtige concentratie en alles klopt. Het gaat als vanzelf. Het kost je geen energie; integendeel, je krijgt er energie van. Het werk zelf geeft je plezier en je denkt er niet aan om te stoppen. Je hebt ook geen last van bedenkingen of opvattingen, die je gevoel temperen of belemmeren. Je zit in een bewustzijnsflow. Alles stroomt.

In de bezinningsbijeenkomst van 8 maart gaan we spreken over flow. Je kunt in een flow komen als je je overgeeft en mee beweegt. Je overgeven en meebewegen gaat niet vanzelf. Er is eerst een bepaalde overtuiging of diepe wens nodig. Waarnaartoe willen wij ons bewegen? En waar geven we ons daarom aan over? De bezinningsbijeenkomst gaat dieper in op deze vragen.

Voorafgaande is er een open inloop van 10.00 - 11.45 uur en is het bibliotheekje geopend.

Toegang is vrij.

e-mail: arnhem@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page