top of page

di 21 feb

|

Amsterdam

Inspiratieavond | Rein’s Licht: over spirituele ontwikkeling en bewustwording

Interactieve inspiratieavond over de vragen die centraal staan in het leven van iedere zoeker naar spirituele bevrijding, onder leiding van auteur en trainer/coach Ingrid Huting.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inspiratieavond   |   Rein’s Licht: over spirituele ontwikkeling en bewustwording
Inspiratieavond   |   Rein’s Licht: over spirituele ontwikkeling en bewustwording

Tijd en locatie

21 feb 2023, 20:00 – 21:30

Amsterdam, Keizersgracht 123, 1015 CJ Amsterdam, Nederland

Over het evenement

In het boek 'Reins Licht', geschreven voor zoekers naar spirituele bevrijding, gaat Ingrid Huting in op de levensreis en de levensvragen van Rein. Hij staat symbool voor de zoekende mens, die drie vragen met zich meedraagt: wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Gedurende zijn leven ontmoet hij wijsheidsstromingen, heeft hij gesprekken met vrienden en familie. Ook krijgt hij te maken met alle denkbare emoties tijdens zijn zoektocht naar zijn eigen hart. Voor veel mensen is Rein’s spirituele ontwikkeling herkenbaar.

Het wordt een interactieve inspiratieavond, waarin Ingrid Huting – in het dagelijks leven docent bij een coachopleiding en auteur van het boek 'Rein’s Licht' – aan de hand van verhalen over Rein in gesprek gaat over thema’s uit het dagelijks leven in relatie tot het ‘gaan van een spiritueel pad’.

Deel dit evenement

bottom of page