top of page

vr 03 nov

|

Arnhem

Open-inloopochtend | Het stervensproces begrijpen

Het tijdstip van de dood van het stoffelijke lichaam is in veel gevallen wel uit te stellen, bijvoorbeeld door gezond te leven en door medisch ingrijpen. Afstel van deze adembenemende gebeurtenis is echter onmogelijk, want de dood is planmatig ingebouwd in ons universum.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open-inloopochtend   |   Het stervensproces begrijpen
Open-inloopochtend   |   Het stervensproces begrijpen

Tijd en locatie

03 nov 2023, 10:00 – 12:00

Arnhem, Velperweg 58, 6824 BM Arnhem, Nederland

Over het evenement

Op vrijdagmorgen 3 november gaan we in het rozenkruisbibliotheekje aan de Velperweg 58 te Arnhem, met elkaar in gesprek over het thema: Het stervensproces begrijpen.

Het tijdstip van de dood van het stoffelijke lichaam is in veel gevallen wel uit te stellen, bijvoorbeeld door gezond te leven en door medisch ingrijpen. Afstel van deze adembenemende gebeurtenis is echter onmogelijk, want de dood is planmatig ingebouwd in ons universum. Daarom wordt wel gezegd dat de dood de enige zekerheid is die we in het leven hebbben. Wie geboren wordt is ten dode opgeschreven.

Voor veel mensen is de dood afschrikwekkend. Degenen die werkelijk spiritueel zijn zien over het algemeen minder op tegen hun persoonlijke ontmoeting met de Magere Hein dan de mensen die dat niet zijn.

We diepen dit thema uit vanaf 11.00 uur. Daarvoor ben je vanaf 10 uur van harte welkom om in de bieb te snuffelen of aan te schuiven aan de koffietafel voor een goed gesprek.

Toegang gratis. 

Aanmelden: arnhem@rozenkruis.nl

Deel dit evenement

bottom of page