top of page

Thema eerstvolgende open inloop

in de maand september:

Over het Rozenkruis

2406 Rozentuin ver Ward.jpg

Er is een innerlijke ontwikkeling voor ieder mens weggelegd. Er is een innerlijke bron, waaruit ieder mens kan putten. Wat we vanuit de optiek van het Gouden Rozenkruis aan je willen voorleggen, is waar je de inspiratie kunt vinden om deze weg van zielegroei en geestelijke ontwikkeling ook daadwerkelijk te gaan. Je kunt er zelf aan meewerken om de innerlijke bron te laten stromen.

Bijvoorbeeld door je te laven aan de ervaringen van vele anderen die deze innerlijke bron ontdekt hebben en daar in woord en geschrift, maar vooral ook in daad uiting aan hebben gegeven. Wat zijn de hinderpalen voor het gaan van deze innerlijke weg, en wat de mogelijkheden? Welke hulp kan het Gouden Rozenkruis je daarbij bieden?

 

Regelmatig staan de deuren van de centra van het Rozenkruis voor je open. Voel je vrij om binnen te komen en kennis te maken. Elke maand zal er kort een thema toegelicht worden waarover van gedachten gewisseld kan worden.

 

Dit maandthema is hetzelfde als van de online open avonden die steeds aan het begin van de maand te volgen zijn. Wil je hier meer over weten, klik hier.

 

Wil je meer verdieping over het thema, dan ben je ook van harte welkom op een bezinning in de tempel. Wil je hier meer over weten, klik hier.

De gesprekken op de open inloop zullen telkens op een vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur of op zaterdag plaatsvinden.

 

De open inloop wordt op de onderstaande locaties gehouden:

Klik op de plaatsnaam om de adresgegevens van de locatie te vinden.

Aanmelden van tevoren is niet persé nodig, maar wordt wel gewaardeerd.

 

Arnhem:

13 september: 10.00 - 12.00 uur

Hilversum:

14 september: 10.00 - 12.00 uur

 

Maastricht:

7 september:  13.00 - 16.00 uur

21 september: 13.00 - 16.00 uur


Rotterdam:

13 september: 10.00 - 12.00 uur

14 september: 14.00 - 16.00 uur

 

 

Volgende data open inloop:

Vrijdagochtend:

18 oktober

15 november

13 december

zaterdagmiddag:

19 oktober

16 november 

14 december

bottom of page